Video-conferințe oriunde și oricând

O vizită la medic prin internet oferă mai multor persoane acces la îngrijire indiferent de timp și locație.

Știți cum este, încercând să obțineți ajutor din partea spitalului local pentru dumneavoastră, pentru copiii dvs. sau pentru părinții voștri vârstnici.

Trebuie să vă eliberați de la locul de muncă (stresant), timpul de călătorie (ororile de trafic), trebuie să vă expuneți în zona de așteptare (copii strănut și vă puteți infecta), este nevoie de timp (plictisitor și stresant), sunteți acolo pentru că nu te simți grozav în primul rând și acum te simți groaznic, te confrunți  cu vecinul tău și trebuie să-i explici situația ta (eventual, jenant). Și…

Aceasta. Durează. Veșnic.

Nu trebuie să fie așa și, de fapt, lucrurile sunt pe cale de a se îndrepta. Cu videoconferințele re-intenționate pentru asistența medicală, multe consultări pot fi tratate online prin telefonul smartphone sau computer, în special pentru persoanele care suferă de afecțiuni cronice în care problema de bază a fost deja diagnosticată.

Nu numai că acest lucru atenuează unele frustrări de a vizita un spital pentru pacient, de asemenea, ia o parte din locul restrâns oferit de clinici și spitale și permite o utilizare mai bună a resurselor globale, permițând profesioniștilor din domeniul medical să vadă pacienții în timp ce își dedică restul timpului cercetării. Pe lângă aceasta, resursele sunt disponibile indiferent de geografie, echilibrând cererea și oferta inegală între regiuni la momente diferite.

Vizitele video câștigă rapid teren la nivel global.

Iată câteva exemple din SUA și Suedia:
https://www.youtube.com/user/sutterhealth
https://medicheck.se/doctor-online/

Configurarea structurii pentru a gestiona fluxul clienților și deplasările clienților fără probleme între online și offline reprezintă o provocare tehnologică și administrativă interesantă pe care Qmatic o explorează de ceva timp. Și suntem fericiți să raportăm că avem succese!