Contact to us

Access IS

Accesează designul IS și fabrică echipamente inovatoare care permit captarea și transferul rapid și precis al informațiilor în sistemele electronice.

Peste 75% din produsele pe care le vindem sunt aplicații specifice, astfel că suntem obișnuiți să înțelegem provocările clienților noștri și să oferim soluții fiabile și rentabile.

Avem o gamă largă de platforme pe care să se bazeze noile modele personalizate sau semi-personalizate. Baza noastră de clienți mondială cuprinde aeroporturi, puncte de vânzare , instituții bancare și instituții financiare, bilete de transport inteligente și mobile pentru transportul public și producători de chioșcuri cu autoservire.

Proiectăm și fabricăm în Marea Britanie, cu inginerie hardware și software angajând o treime din personalul nostru. Accesul este acreditat în ISO9001: 2008. Ne angajăm să oferim un serviciu receptiv și profesional și ne mândrim cu menținerea celor mai înalte standarde de integritate și de etică în afaceri. Apreciem relațiile pe termen lung și ne bucurăm de provocările de a ajuta clienții să gestioneze datele de intrare și de ieșire din sistemele electronice în modul cel mai rentabil.