Contact to us

Departamentul de Înmatriculare a Autovehiculelor de la Centrul Civic din Cape Town a implementat sistemul Qmatic Orchestra.

Departamentul de Înmatriculare a Autovehiculelor de la Centrul Civic din Cape Town a implementat sistemul Qmatic Orchestra.
Departamentul de Înmatriculare a Autovehiculelor de la Centrul Civic din Cape Town a implementat sistemul 
Qmatic Orchestra.

Orașul din Cape Town a lansat oficial noul sistem de deservire a clienților care funcționează în mod similar
cu sistemele de deservire/așteptare în alte ramuri a sociumului (cum ar fi de exemplu băncile).

Sistemul de deservire a clienților Qmatic Orchestra este instalat în filiala principală, iar Orașul din 
Cape Town intenționează acum să direcționeze soluția către alte sucursale MVR din oraș.

Articol original - Read the article in Cape Town etc here
Read Me

Spitalul Guarnieri optimizează călătoria pacienților cu Qmatic Orchestra

Acreditat de regiunea Lazio, Spitalul Guarnieri este un centru multispecializat ce oferă servicii staționare și ambulatorii, focusându-se pe diferite specialități ale medicinei.

”Am optimizat înregistrarea pentru pacienții noștri. Acum ne concentrăm asupra noilor adăugiri și asupra opțiunii rezervării de la domiciliu, utilizând telefonul smartphone sau pe site-ul nostru „, spune Giovanni Pica – inginer și director IT pentru spitalul Guarnieri.

Soluția se bazează pe Orchestra Qmatic cu Digital Signage și Business Intelligence.

 

Read the full case study here (EN)

Read Me

Click & Collect ajută ICA Maxi Karlstad să dezvolte comerțul electronic

ICA Maxi Karlstad (Suedia) este un magazin alimentar în cadrul lanțului nordic de retail ICA.

Cu ajutorul soluției Qmatic Click & Collect, comerțul electronic ICA Maxi Karlstad este în creștere rapidă a popularității. ICA Maxi din Karlstad a rulat inițial magazinul online utilizând propria soluție pentru preluare, dar acum a trecut la utilizarea soluției Click & Collect dezvoltată de Qmatic împreună cu ICA Sverige AB. În această primăvară, magazinele conduc prin zona deschisă, făcând procesul foarte accesibil pentru clienții online.

Managerul magazinului, Christer Johansson consideră că simplitatea este cheia. El spune că cel mai mare beneficiu pentru clienți este că nu trebuie să meargă la ridicarea produselor.

Read Me

Universitatea din Leuven optimizează călătoriile ”studențești” cu Qmatic

Cea mai mare universitate din Belgia, Universitatea din Leuven a decis să mergă la Qmatic Orchestra pentru a presta cele mai bune servicii studenților săi numeroși.

Amplasată în Belgia, Universitatea din Leuven este centru educațional de aproape șase secole. Astăzi, aceasta este cea mai mare universitate din Belgia și una din cele mai vechi și cele mai renumite din toată Europa. Fiind o universitate europeană de cercetare, Universitatea din Leuven propune un spectru larg de programe internaționale de masterat, toate susținute de cercetări înalt-calificate, inovative și interdisciplinare. Aceste avantaje îi atrag pe studenți, de aceea începutul anului de studiu poate fi destul de încărcat pentru Administrația Centrală a Studenților. Pentru a putea gestiona fluxul de studenți noi și pentru a îmbunătăți călătoriile ”studențești”, Universitatea a decis să colaboreze cu platforma Qmatic Customer Journey Management, Orchestra.

Read Me

Qmatic câștigă oferta municipalității din Breda

Recent, Qmatic a câștigat oferta pentru o nouă soluție emisă de municipalitatea din Breda (Olanda).

Cooperarea dintre primărie și Qmatic nu este o noutate, dar municipalitatea a decis să caute o nouă platformă. Cerințele au fost bine definite și în scurt timp a fost clar că funсționalitatea disponibilă a platformei de gestionare a mișcării clientului, Orchestra, a îndeplinit cel mai bine cerințele necesare.

O parte importantă a platformei este funcționalitatea BI (Business Intelligence) care oferă informații utile despre caracteristicile de exploatare și datele despre gestionarea mișcării crientului care permit municipalității să identifice evenimentele și tendințele cheie.

Read Me

Robotul are grijă de vizita clienților.

Robotul are grijă de vizita clienților.

 

 

Nothing to say – simple see at …

http://www.youtube.com/watch?v=dW3pl2vyeN0

Read Me

Prima primărie din Benelux, folosește robotul, pentru a oferi servicii îmbunătățite clienților

Prima primărie din Benelux, folosește robotul, pentru a oferi servicii îmbunătățite clienților

Qmatic susține prima primărie din Benelux ce planifică să folosească un robot pentru a oferi servicii.

Luna trecuta, Elvie Pepper (este numele robotului), a inceput prima zi de lucru la primaria din Leidschendam – Voorburg.

Într-un pilot pilot de cinci luni, Qmatic va colabora cu un partener, Decos, și Primăria pentru a afla, dacă robotul poate ajuta la îmbunătățirea interacțiunii cu clienții și, de asemenea, să ridică experiența deservirii clienților la un nivel mai superior.

Read Me

Cu QMATIC applicații mobile va ajută deservirea clienților oriunde și oricînd!

Cu QMATIC applicații mobile va ajută deservirea clienților oriunde și oricînd!

Inarmați personalul companiei cu applicații mobile ce permit atitudinea personalizată a businesului fața de oricare client.

Read Me

Automatizarea procesului examenarii pentru obtinerea permiselor de conducere.

Automatizarea procesului examenarii pentru obtinerea permiselor de conducere.

Компанией начаты работы по разработке внедрения системы обслуживания очереди, при приеме граждан, для сдачи экзаменов на водительское удостоверение.
Предусмотрена автоматизация процесса, и сведение к минимуму влияния человеческого фактора, при сдаче как теоретического так и практического экзаменов соискателями.

Всю дополнительную информацию вы сможете найти по адресу click here.

Read Me